8 iulie 2009 - Alina Manole - Manuscris de la Marea Moartă

De miragecj la data July 8, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Trăim într-o lume în care, din ce în ce mai des, simţim lipsa timpului, nu mai avem timp de cei dragi, de ceea ce ne plăcea odată să facem şi în special, nu mai avem timp de noi. De cele mai multe ori nu ne dorim mai mult decât o clipă de linişte şi pentru că în dimineaţa aceasta îmi doresc aşa ceva, vă propun o piesă ce are darul, cel puţin pentru mine, să-mi mai oprească motoarele turate la maxim.

“Manuscris de la Marea Moartă”, o piesă marca Alina Manole, pe versurile lui Ovidiu Mihăilescu, compusă, dacă nu mă înşel prea tare, în 2006 la Festivalul de Muzică Tânără de la Sf. Gheorghe.

Iar dacă în acest weekend v-aţi hotărât să daţi agitaţia oraşelor pe agitaţia de la “Marea Neagră”, pe Alina alături de Teddy Olaru (bass), Adrian Cristescu (pian) şi Dan Nicolau (trompetă) îi veţi găsi vineri, 10 iulie, de pe la 10 seara, în Vama Veche, pe Terasa Papa la Soni, într-un concert folk-jazz sub aspect de Lună Pătrată, aşa cum numai Alina ştie :) !

O dimineaţă liniştită !

Popularity: 12% [?]

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. o piesa minunata … felicitari pentru postare … si un mic amanunt (e o piesa cantata acum 3 ani … si o zi )

  2. piesa e piesa de piesa :) dar mai bine felicit-o pe Alina pentru piesa decat pe noi pt. alegere. ha ha ha tare amanunt :)

Comentariul tau :